Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова е била нападната от непознат мъж,

...
Бившият служебен премиер на България Ренета Инджова е била нападната от непознат мъж,
Коментари Харесай

Ренета Инджова е причакана и блъсната в гръб пред блока й от непознат мъж. С тежка травма е. Предстои операция

Бившият длъжностен министър председател на България Ренета Инджова е била нападната от непознат мъж, пише Фрог нюз.

Това е станало в събота към 9 часа сутринта Нападателят я причакал пред блока й, след което я настигнал и я блъснал с всичка мощ. От падането на земята, Инджова е счупила ръката си.

Утре тя ще бъде оперирана в „ Пирогов “. Лекарите са решили, че контузията е тежка и би трябвало да се сложи инплант , научи Фрог нюз от източници в МВР.

Случаят е стихотворец от 5-то РУП, същото, което провежда и блокадата на майките от „ Системата ни убива “. В случая не може да се приказва за нахлуване за обир, така като мъжът, който е очевидно млад, не е направил опит да обере някогашният министър председател. След като свалил Инджова на земята, незабавно избягал от мястото.

Желязната лейди, както я назовават хората, отивала до близкия пазар. Обичайно излизала едновременно и минавала през един и същи път до там, което значи, че била лесна за следене.

Не е ясно за какво полицията едвам през днешния ден реши да заяви за случая, като спести обстоятелството, че тя е била нападната. Описва го като „ случай в блока “.

Ренета Инджова участва от първия ден на митингите против ръководството на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев. Преди няколко дни тя държа знаменателна тирада пред множеството хора. В нея тя изрази голямата си поддръжка за младежите.  Думите й незабавно бяха публикувани в обществените мрежи.

Това е първото физическо посягане против някогашния министър председател на стараната ни. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР